Hejdå Up-town


Nu åker vi!

bedtime

måste packa klart och sen sova för imorgon blir det en relativt tidig uppgång, och vi har redan bestämt att det blir frukost på max. GREAT. precis som det alltid borde vara. hatar denna snö som är nu också, har idétorka så det skriker om det. Jag slutar därför denna kväll med en bild på elin från i somras. man behöver knappt redigera bilder tagna på sommaren för att ljuset är så fantasiskt som det är.


så himla fin.

http://www.youtube.com/watch?v=lKQT1B6fGk0

alltså jag och min syster var sålda på den här killen för flera år sedan när han var typ 10 år och med i lilla melodifestivalen. så himla gooo

christmas

Imorgon tar jag, stefan och bella bilen till karlstad och jag är inte ett dugg avundsjuk på dem som ska ta sig någonstans med tåg under dessa dagar. Kameran och alla tillbehör ska med nu när jag kan packa hur mycket som helst som man inte kan när man åker kommunalt osv.



weekend



Sara.D


bild från igår lördag.
Sara tyckte inte att hon blev bra på en enda bild.
Visst har hon fel?

srl


Bella önskar God Jul


ribbon


canon eos 50? II
closeup filter +10

puppis


Fredag

min tidsuppfatting just nu är skev. Varje dag har känts som antingen lördag eller söndag denna vecka men idag är det iallafall fredag och det blir stockholm över helgen. Kommer om tiden finns till fotografera sara imorgon och då kommer det nya bilder. måste bli bättre på att ge mig up men det är så oinpirerande att ge sig ut i snökaos.

dagens bild får bli ytterligare en i från förra året på susanna.


repris



photos by me

signs


old people might just..




were do you go when you're lonely?


with a dollyheart


juli 10

RSS 2.0